Η ημέρα ενημέρωσης γονέων είναι κάθε Πέμπτη. Πριν την επίσκεψή σας στο σχολείο, πρέπει να μελετήσετε τη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών πατώντας στον σύνδεσμο παρακάτω αλλά και να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία στο τηλ 2432075000, ώστε να διαπιστωθεί η δυνατότητα της επίσκεψής σας (ο αριθμός των επισκεπτών κάθε Πέμπτη λόγω των ειδικών συνθηκών θα είναι περιορισμένος) αλλά και να κανονιστεί ο ακριβής χρόνος της άφιξής σας. Επίσης θα πρέπει να διαθέτετε πιστοποιητικό εμβολιασμού σε ισχύ ή να έχετε υποβληθεί σε έλεγχο self ή rapid test και να έχετε δηλώσει το αποτέλεσμα του τεστ στην εκπαιδευτική πλατφόρμα Edupass σαν επισκέπτης.

Για τους εκπαιδευτικούς που στον πίνακα που μπορείτε να ανοίξετε παρακάτω, δεν υπάρχει πρόβλεψη ώρας ενημέρωσης γονέων, θα πρέπει αν θέλετε να τους συναντήσετε, να γίνει ειδική συνεννόηση με τη γραμματεία του σχολείου.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στην περίπτωση που αδυνατείτε να μεταβείτε στο σχολείο μας, αλλά θέλετε να συναντήσετε κάποιον ή κάποιους εκπαιδευτικούς, υπάρχει η δυνατότητα για εξ αποστάσεως επικοινωνία μέσω της πλατφόρμας webex. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει επίσης να γίνει ειδική συνεννόηση με τη γραμματεία ώστε να προμηθευτείτε το/τα link σύνδεσής σας με τον/τους εκπαιδευτικό/κους που ενδιαφέρεστε. Η σύνδεση μπορεί να γίνει μόνο στις ώρες διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών όπως αυτή φαίνεται παρακάτω.

Διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών ΓΕΛ Καλαμπάκας πατήστε ΕΔΩ.